Lokalna samouprava

Vredna donacija kompanije “Nivea”

Danas je svečano otvoreno novo dečje igralište na Trgu slobode u strogom centru grada. Igralište je donacija kompanije “Nivea”, vrednost donacije je 23.000 evra, a u uređenje Trga Direkcija za izgradnju grada uložila je dodatnih 1.7 miliona dinara.

ACA_5176_resize

Predsednik opštine mr Vladan Vasić zahvalio se kompaniji “Nivea” na vrednoj donaciji.

-Pozivam sve Piroćance da čuvaju ovo igralište kako bi što duže trajalo i ovaj deo grada, u strogom centru, postao pravi kutak za uživanje mladih naraštaja. Igralište će biti osvetljeno, biće postavljena i ograda. Mi smo uradili infrastrukturu na ovoj lokaciji. Ovo nije prva velika kompanija sa kojom opština Pirot sarađuje-kazao je Vasić.

ACA_5175_resize

Danijela Gvozdenić, marketing menadžer “Nivee” kazala je da je ovo deseto igralište u Srbiji koje donira “Nivea”.

-Ovde smo zahvaljujući glasovima roditelja mališana koji su nas putem fejsbuk strane pozvali da dođemo ovde. Gradske vlasti su imale sluha da čuju glas građana i obezbedile su novac za izvođenje građevinskih radova na pripremi terena za postavljanje igrališta-kazala je Gvozdenićeva.

ACA_5172_resizeDirektor Direkcije za izgradnju Branislav Kostić kazao je u sklopu uređenja Trga slobode i priprema za postavljanje igrališta probijena i asfaltirana ulica.

-Uređeni suivičnjaci, pripremili smo teren za postavljanje rasvete, a sa “Komunalcem” ugovaramo postavljanje ograde kako bi odvojili igralište od ulice sa ciljem da deca budu bezbedna. Ukupna vrednost radova je 1.7 miliona dinara-kazao je direktor Kostić.

ACA_5166_resize

tekst i foto A.Ć.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker