Gradska hronika

Vozač automobila oborio biciklistu pa pobegao – Policija traga za počiniocem saobraćajne nesreće

Policijska uprava u Pirotu obaveštava građane da su se u sredu, 11. januara ove godine, na teritoriji PU Pirot dogodile 3 saobraćajne nezgode. U jednoj saobraćajnoj nezgodi su učestvovali NN putničko vozilo sa NN vozačem i bicikl, gde je vozač bicikla zadobio teške telesne povrede. U dve saobraćajne nezgode je pričinjena samo manja materijalna šteta, a obzirom da su vozači i vozila ispunjavali opšte uslove za učestvovanje u saobraćaju učesnici nisu zahtevali vršenje uviđaja.

Svi putevi na teritoriji PU Pirot su prohodni, osim deonice državnog puta 2A reda 221 Pirot – Knjaževac, od skretanja za selo Sopot do „Sopotske petlje“ koja je zatvorena zbog radova na uklanjanju preostalih vagona – cisterni. Alternativni putni pravac je državni put 2A reda 259 od Pirota ka Nišu. Saobraćaj se odvija nesmetano.

Imajući u vidu vremenske uslove, mokar kolovoz, a u višim planinskim predelima i sneg, apelujemo na građane da prilagode brzinu kretanja i povećaju opreznost, a ukoliko je kolovoz prekriven snegom obavezna je upotreba zimske opreme.

Na svim putnim pravcima vidljivost je dobra.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker