IZBORI 2020

Vojislav Šešelj u Pirotu: Mi smo jedina prava opozicija. Cilj nam je da uđemo u parlament i na Republici i na lokalu

Lider SRS Vojislav Šešelj danas je obišao Pirotski okrug, a u Pirotu je na Crvenom trgu na konferenciji za štampu kazao da da očekuje da SRS uđe u parlament i na republičkom nivou, ali i na lokalu.

-Nerealno je da očekujemo da na republičkom nivou osvojimo vlast, ili da u Pirotu osvojimo vlast, ali nam je cilj da uđemo u parlement i na lokalu i posebno na republičkom nivou jer smo pokazali da smo jedina prava opozicija-poručio je Šešelj koji je u Pirotu obišao pirotske radikale.

Šešelj je posebno naglasio da će se radikali zalagati da se uvozničkom lobiju, kako je kazao “slomi kičma” čime bi se dala krila domaćoj poljoprivrednoj proizvodnji, ali i drugim privrednim granama.

-Podržavamo meru Vlade da se svim građanima da po sto evra jer je to neuporedivo bolje nego da se nekom investitoru iz inostranstva da 10.000 evra za radno mesto. Investitori će taj novac izneti iz zemlje, a svi građani će 100 evra potrošiti tako što će platiti račune, kupiti garderobu, nešto za hranu, drugim rečima, novac će ostati u zemlji-naglasio je Šešelj.

vojislav šešelj u pirotu

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker