Lokalna samouprava

Vodovod krenuo punom parom, očekuju se radovi u Poljskoj Ržani, Izvoru, Jastrebačkoj ulici…

Ekipe Vodovoda i kanalizacije krenule su sa realizacijom brojnih radova na vodovodnoj infrastrukturi. Po rečima direktora ovog preduzeća Zorana Nikolića ove sezone će biti formirane čak tri ekipe koje će krenuti sa realizacijom ambicioznih planova ovog preduzeća, koje je među najuspešnijim preduzećima tog tipa u Srbiji.

-Radićemo kod Poljske Ržane dva kraka, ka Trnjani i ka autoputu i trebalo bi da radimo i Jastrebačku ulicu, koja će nakon toga biti asfaltirana. Radićemo i u selu Izvor, a trenutno ekipe rade u naselju Rogoz, u delu naselja gde smo imali česte kvarove zbog dotrajalosti vodovdne mreže. Sada se ona menja kompletno tako da neće više biti problema. Vrednost ove investicije je oko 1.8 miliona dinara-kazao je direktor Nikolić.

 

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Jos jednom cu napisati a vi gospodo iz redakcije ovih vesti nemojte objaviti moj komentar, kao sto ni prethodni niste!

    Radi ovaj JP Vodovod punom parom. Dodje, raskopa i tako ostavi. Na ulazu u Veliki Suvodol, put raskopan celom sirinom, zavrsen posao koji su imali da obave ispod sloja asfalta, zatrpali zemljom i otisli…
    Nakon svake kise i snega, ta zemlja kojom su zatrpali raskopani kanal se sve vise sleze a kanal dublji i dublji. Ali, sta to njih briga, ne prelaze oni njihovim autima preko tog kanala, najmanje dva puta dnevno.
    Svaka cast! Ponosite se svojim radom! Bravo!!!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker