Sport

Visoka pobeda u gostima potvrda sve bolje forme Jedinstva

Fudbal – Zona “Istok” 20/21

17. kolo

Štubik, igralište Branika – 14 časova

FK “Branik” – FK “Jedinstvo” 0:3 (0:2)

FK “Jedinstvo : Bojan Đorđević, Predrag Petković, Mladen Cvetković, Lazar Filipović, Darko Bošković, Miloš Kostić, Luka Filipović, Željko Milošević, Mladen Nikolov, Miloš Milojević, Ivan Kovač .

Rezerve: Nikola Rančić, Nikola Lilić, Saša Mitić, Predrag Mitić, Milan Ivanović, Martin Nikolov.  

Veoma dobrom, borbenom i, pre svega, disciplinovanom igrom fudbaleri Jedinstva iz Pirota ubedljivo su savladali Branik, i pobedom u gostima znatno povećali svoje šanse za opstanak u ligi. Ovom pobedom “Novomalci” su potvrdili utisak da je njihova forma u usponu i da su se dobro pripremili za prolećni deo prvenstva.

Trener Jedinstva, Saša Mitić, je prezadovoljan prikazanom igrom svojih fudbalera, ali ističe i da je utakmica bila izuzetno fer, korektna i da je protekla u pravom sportskom duhu.

“Nadali smo se pobedi i uspeli smo da jednom čvrstom i odgovornom igrom ostvarimo naš cilj. U svemu smo nadigrali fudbalere Branika, koji se takođe bora za opstanak u ligi, i ova pobeda zbog toga ima veliki značaj za nas. Bukvalno, ni jednog trenutka nismo dozvolili domaćim fudbalerima da ugroze naš gol. Već u 21. minutu poveli smo golom Željka Miloševića, da bi se u listu strelaca desetak minuta kasnije upisao Ivan Kovač. Isti fudbaler postavio je u 82. minutu konačan rezultat od tri nula za našu ekipu. Pred nama su sada dva veoma teška meča zaredom, igramo sa kandidatima za prvo mesto, najpre sa Borom, a onda smo gosti Tanasku Rajiću”- izjavio je Mitić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker