Lokalna samouprava

Violeta Jovanović (NALED):Pirot stvorio dobru investicionu klimu

Izvršna direktorka NALED-a (Nacionalna alijanska za lokalni ekonomski razvoj) Violeta Jovanović, izjavila je Pirotskim vestima da je Pirot u proteklom periodu uspeo da, zahvaljujući zalaganju rukovodstva grada, stvori dobru investicionu klimu, o čemu svedoče i velike investicije koje se poslednjih godina realizuju u Pirotu. Jedna od njih je i izgradnja Big Tigra i nove valjare. Reč je o investicijama koje se mere u stotinama miliona evra kakvim retko koji grad u Srbiji može da se pohvali.

Jovanovićeva je juče sa gradonačelnikom Pirota mr Vladanom Vasićem prisustvovala prijemu kod novog ambasadora SAD-a u Srbiji Kajla Skota. Prijem je priređen za članove NALED-a.

-Pirot ima kvalitetan poslovni ambijent koji je stvoren i koji grad Pirot nudi svim zainteresovanim investitorima, a na osnovu tako dobrog glasa, pored postojećih, uspevate da privučete i nove investitore. Pirot je prvi grad koji je dobio regionalni sertifikat o povoljnoj investicionoj klimi. Sa tim programom je i krenula saradnja NALED-a i Pirota i to govori upravo u prilog činjenici da zaista imate povoljan poslovni ambijent-kazala je Jovanovićeva, koja je juče sa gradonačelnikom Pirota mr Vladanom Vasićem, koji je i član Upravnog odbora ove veoma važne institucije, prisustvovala prijemu u ambasadi SAD-a u Beogradu, gde ih je primio novi ambasador SAD-a u Srbiji, njegova ekselencija Kajl Skot.

wpid-panorama-tigar-tyres-a.jpg.jpg

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker