Politika

Vidojko Panajotović i dalje na čelu pirotskih socijalista

Danas je održana 14. Konferencija Gradske organizacije Socijalističke partije Srbije Pirot. U skladu sa dnevnim redom, pored uobičajenog izbora radnih tela, jedoglasno je usvojen poslovnik o radu, izveštaj o radu GO SPS-a Pirot, način izbora predsednika Gradske organizacije i Gradskog odbora, delegata za Kongres Socijalističke partije Srbije i kandidata za najodgovornije funkcije u SPS-u. Za predsednika GO SPS-a Pirot izabran je, dosadašnji predsednik, Vidojko Panajotović. Današnjoj Konferenciji prisustvovao je i, ministar bez portfelja u Vladi Srbije, Novica Tončev.

Konferenciji je, od ukupno 177, prisustvovalo 138 delegata. Jednoglasno, za predsednika GO SPS -a u Pirotu izabran je, dosadašnji predsednik, Vidojko Panajotović. On je zahvalio na ukazanom poverenji i izjavio da će i ubuduće savesno i odgovorno obavljati svoje zadatke. Smatra da je potencijal Partije veliki, a poslednji izbori su to potvrdili.

“Primetan je porast broja glasova za Socijalističku partiju Srbije. Veoma dobri rezultati ostvareni su na lokalnim i parlamentarnim izborima. Ove godine na parlamentarnim izborima ostvareno je više od 4.300 glasova, odnosno oko 15 posto, što je izvanredan rezultat i prevazilazi prosek rezultata Partije na nivou Rebublike. Na osnovu ovih rezultata, naše energije i prijemu naših ideja kod građana uz naporan rad očekujem u narednom periodu još bolje rezultate” – rekao je Panajotović.

Ministar u Vladi Srbije, Novica Tončev, poželeo je delegatima i Gradskom odboru uspešan rad i očekuje da će kao i do sada svi raditi u interesu građana u skladu sa programom Partije, a Vidojku Panajotoviću čestitao je na ukazanom poverenju.

“Čestitam mom drugu i prijatelju, Vidojku Panajotoviću, i zahvaljujem mu u ime Glavnog odbora i Partije za rezultate koji su postignuti. Kao što svi znate, građani su nam dali 1.500 glasova vhiše ovde u Pirotu, bez obzira što se smanjuje broj stanovnika. Uvek smo tu da radimo za našu Srbiju a delegate i članove molim da rade za svoj grad i još jednom im želim uspešan rad, a mi smo na raspolaganju za sve što treba” – rekao je Tončev.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker