Sport

Vidojević: Neće biti lako sa Meševom, ali nadam se pobedi

Posle gostovanja u Leskovcu, i pobede fudbalera Radničkog, u predstojećem kolu “Beli” će ponovo igrati na protivničkom terenu. Ovog puta protivnik je ekipa Meševo, novajlija u srpskoligaškom društvu. Kako je danas rekao, šef struke Radničkog, Marko Vidojević, reč je o veoma dobroj ekipi, koja igra takmičarski, čvrsto i njegovi fudbaleri će morati da daju maksimum kako bi se vratili iz okoline Kruševca sa celim plenom. 

Marko Vidojević smatra da je ekipa Mešava kvalitetan tim koji je postigao iznenađujuće rezultate u dosadašnjem delu prvenstva, što pokazuje i plasman na tabeli.

“Ekipa koja je u ovih devet kola odigrala samo jednu utakmicu gde su primili dva gola, izgubili su od Vlasine sa 2: 1, ali i tu su pri nerešenom rezultatu promašili penal. Zahtevan protivnik i dosta iskusna ekipa sastavljena od igrača iz Kruševca i okoline. Uslovi igre nam sigurno ne idu na ruku, ali moramo se suočiti sa svim tim stvarima. Neće biti lako, naravno, ali bi trebalo da rešimo i ovu utakmicu u svoju korist” – rekao je Vidojević.

Utakmica se igra u subotu, 16. oktobra, sa početkom u 14 časova i 30 minuta.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker