Sport

Vidojević: Naš cilj je pobeda, ali moramo biti krajnje oprezni

Fudbaleri Radničkog sutra, u subotu 9. oktobra, sastaju se u Leskovcu sa tamošnjom Slogom. Radnički jeste favorit u ovom meču, ali “Beli” će sigurno naići na čvrst otpor domaćeg tima. Toga su svesni u taboru Radničkog i, kako je izjavio, šef struke pirotskog srpskoligaša, Marko Vidojević položaj na tabeli ne odražava pravu snagu rivala. U meč će morati da se uđe krajnje oprezno. 

“Položaj Sloge na tabeli govori da nisu počeli onako kako su želeli i očekivali, ali činjenica je da su i oni i mi u poslednja četiri kola uzeli po dva boda i to nas poziva na oprez. Imamo jasan cilj i jasan plan, kao što smo ga imali protiv Vlasine i na svakoj prethodnoj utakmici, da se utakmica dobije. Međutim, ima tu mnogo faktora koji dovode do toga da je rezultat pozitivan, ili negativan. Reći da nismo favoriti u odnosu na ekipu Sloge bilo bi besmisleno, ali s obzirom na vremenske ulsove i na uslove terena mislim da moramo da budemo na sto posto i slobodno mogu reći da ponovimo pristup koji smo imali protiv Vlasine, ali moramo biti efikasniji i ubojitiji”- kazao je Vidojević.

Vidojević očekuje da vezni red Radničkog podigne nivo igre, s obzirom da je reč o kvalitetnim igračima koji mogu da pruže mnogo više. Radnički kompletan odlazi na meč sa Slogom što je prvi put od početka sezone.

Golman Radničkog, Nikola Stepanović, kaže da je atmosfera u Klubu dobra i da je jedini cilj u Leskovcu pobeda. Bez obzira na nepovoljne vremenske prilike i ne baš najbolji teren Radnički je spreman da da sve od sebe i donese tri boda sa gostovanja.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker