Sport

Vidojević: Idemo na pobedu, lako neće biti

U četiri kola pre kraja prvog dela prvenstva Srpske lige Radnički se ove nedelje sastaje, kao gost, sa imenjakom iz Svilajnca. U taboru “Belih”, mada bez Mitra Radivojevića, spremni su da uz maksimalan učinak osvoje ceo plen u Svilajncu. Reč je o veoma dobroj ekipi koja je bolje pozicionirana na tabeli od Radničkog iz Pirota, a na domaćem terenu sigurno će dati sve od sebe da ostane neporažena.

Marko Vidojević, trener pirotskog Radničkog kaže da je ove sezone Radnički iz Svilajnca pružio odlične partije, samo dva puta je poražen i da se sa pet bodova više od njegove ekipe nalazi pri vrhu tabele.

“Reč je o veoma zahtevnom protivniku, protivniku koji igra dosta dobro ove polusezone i očigledno da je za razliku od prošle godine znatno napredovao sa ambicijama da ide više. Protivnik koji kod mojih igrača treba da izazove reakciju i motiv više da napravimo pozitivan rezultat. Neće biti lako, oni su samo dva puta poraženi u ovom delu sezone i to dovoljno govori da imaju kvalitet, određanu čvrstinu, dosta talenta ka napred i taj broj bodova koji su sakupili posle 11 kola nije slučajan. Mi imamo zdravu i jasnu ambiciju da odemo tamo sa namerom da uzmemo tri boda, a lako sigurno neće biti. Siguran sam da su moji fudbaleri toga svesni, mislim da imamo kvalitet i moć da odgovorimo maksimalno”- izjavio je Vidojević.

Filip Gajić, pojačanje u odbrambenoj liniji Radničkog, koji je pred sam kraj prelaznog roka došao u redove “Belih” kaže da je atmosfera među igračima dobra, naročito posle pobede u poslednjem kolu. On, takođe, smatra da njegov tim očekuje teška utakmica, ali u Svilajnac se ide na pobedu, da svako od grača da maksimum i osvoje se tri boda.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker