Reportaža

VEROVALI ILI NE: Poznati pirotski frizer Ivica Micić zaprosio devojku na vrhu vulkana, za vreme erupcije!

Piroćanac Ivica Micić, vlasnik poznatog frizerskog salona,  zaprosio je svoju devojku, takođe Piroćanku, Sanju Džunov na rubu vulkana Etna, na Siciliji, u momentu dok je erupcija vulkana bila u toku pa je samim tim bilo vrlo opasno boraviti na ovom prostoru.

Kako je Ivica kazao za PV, sa Sanjom se zabavlja jako kratko, ali od prvog dana sve je krenulo neverovatnim tokom.
– Odmah posle prvog razgovora smo znali da smo stvoreni jedno za drugo i da smo nešto što smo čekali celog života. Sva interesovanja i razmišljanja nam se poklapaju ali nas u budućnosti najvise interesuje zajednički rad na umetnosti poput izrada slika koje već oboje radimo. Oboje smo pored ostalog zaljubljenici u prirodu ali do sad nismo planinarili i ovo je oboma prva planina koju smo osvojili, bilo je tesko jer je vetar na toj visini jak a strane planine su jako strme i sklone odronima zbog rastresitog tla, dim i sumpor iz kratera je dodatno otezao stvari ali prevelika želja za tim je nadjačala strahove od visine koji oboje imamo-kaže Ivica i dodaje:
-Sam dolazak na Siciliju je počeo fenomenalno jer je erupcija bila prvo sto smo videli kad smo izasli iz aviona i tog trena smo odlucili da tu noć provedemo na plazi gledajući erupciju Etne i čekajuci izlazak sunca. Nije sve islo kako smo planirali jer smo imali problema sa iznajmljivanjem “rent a car”-a, a bez njega nismo mogli da odemo do početne tačke na Etni, tri dana uzastopno smo išli do agencije koje iznajmljuju automobile jer smo stvarno želeli da se popnemo i jer je to je bio glavni razlog dolaska na Siciliju. Trećeg dana nam se osmehnula sreća i dobili smo ključeve. Ljudi iz agencije za ture na Etni su nam izašli u susret i pomerili već izgubljeni termin jer sam im rekao kakvu nameru imam kad se popnemo na vrh. Sanja ništa nije posumnjala ni jednog trena a prsten sam vešto sakrivao danima jer smo otišli samo sa dva ranca pa nisam imao gde da ga sakrijem-kaže Ivica za PV.
 Prvih dana smo obišli prelepa mesta u gradu kao i selo gde je snimljen kultni film “Kum”, poznatu crkvu iz filma i prelepu plažu “Scala dei turchi” gde je zalazak sunca neverovatan ali sam ipak odlučio da je Etna nesto sto je najbliže nama i našoj ljubavi.
– U trenutku prosidbe ona ništa nije posumnjala i lavina emocija je krenula kao prethodnog dana iz Etne-priča Ivica za PV.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker