Kultura

Veliko spremanje za ROK SPEKTAKL – “Kerber” u Visočkoj Ržani

Jedna od najpopularnijih rok grupa u Srbiji, grupa Kerber, prirediće, nema sumnje, spektakularan koncert u srcu Stare planine, selu Visočka Ržana, u subotu 3. jula, u dvorištu osnovne škole u selu za čiju se obnovu prikupljaju sredstva. Koncert počinje u 20 časova, grupa Kerber dolazi u punom sastavu, a kako saznajemo za ovaj nesvakidašnji događaj vlada veliko interesovanje. Milica Zdravković, menažer projekata i organizacije Fondacije “Refarma” pozvala je sve ljude dobre volje koji žele da budu deo projekta i deo obnove seoske škole da dođu i uživaju u izuzetntom muzičkom spektaklu.

kerber pirot koncert

“Naš prvi projekat je obnova škole u Visočkoj Ržani i tim povodom sutra od 20 časova u dvorištu škole za koju se borimo biće održan veliki spektakl, kako je “Kerber” najavio. Organizovan je prevoz iz Pirota. U 18 i 30 preko puta recepcije Hotela “Ana-lux” polaze autobusi, a biće parkirani već od 18 časova. Molila bih sve zainteresovane da dođu na vreme, jer je broj autobusa ograničen na tri. Isti autobusi biće zaduženi za povratak ljudi koje su dovezli” rekla je Zdravkovićeva.

Dvorište škole u Visočkoj Ržani se uveliko uređuje, u toku je veliko spremanje kako bi posetioci uživali u svakom pogledu, a ponajviše u dobroj muzici i druženju.

 

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker