Sport

Veliko interesovanje za mladog talentovanog Kamenovića, zainteresovani i italijanski klubovi

Mladi i talentovani fudbaler Radničkog Miodrag Kamenović, koji je pred kraj jesenjeg dela sezone debitovao za prvi tim Belih sa svega 16 godina, već je na “meti” pojedinih beogradskih klubova, ali i pojedinih klubova iz Italije koji su iskazali interesovanje za Kamenovića, kazao je danas novinarima predsednik Radničkog Zoran Nikolić. Predsednik Nikolić je konstatovao da je još tokom jeseni bilo interesovanja posebno za mlade pirotske fudbalere, ali da na mlade i talentovane fudbalere Radnički ozbiljno računa.

-Imamo trenera Gorana Lazarevića koji voli da radi sa mladim igračima. Imamo mladu ekipu i mislim da ćemo napraviti dobar rezultat. Želimo da pravimo priču gde ćemo imati mlade i perspektivne karijere, gde će klub imati koristi, ali da korist imaju i fudbaleri kroz angažman u velikim klubovima, kazao je Nikolić i dodao:

Predsednik Nikolić u sredini sa novim pojačanjima Radničkog

-I tokom jesenje sezone je bilo interesovanja, ali za neke nismo hteli da razgovaramo o tome da odu iz Pirota. Mislim da mladi fudbaleri imaju jako dobre uslove za rad. Želimo da pravimo mladu ekipu koja će pun kapacitet dobiti za dve, tri godine i kada će sazreti i da rade, jer se radom stiže do uspeha-kazao je predsednik Nikolić.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker