Gradska hronika

Veliko interesovanje privrednika za učešće u radu Ugovorne okružne privredne komore

U Pirotu je osnovana prva ugovorna okružna privredna komora u Srbiji! Jedan od osnivača komore je poznati pirotski preduzetnik gospodin Predrag Tošić „Peci“. Dugi niz godina on iz svoje radnje, u ulici Knjaza Miloša u Pirotu,  pomno prati sve lokalne događaje i o svakoj temi ima „informaciju više“. Zbog podrške koju je iskazao formiranju komore pirotskog okruga, predsednik Privredne komore Pirot dr Dragan Kostić uručio je gospodinu Tošiću račun za članarinu broj 001, koji sada sa ponosom zauzima najvidljivije mesto u njegovoj radnji.

Oko ideje komore okupili su se najveći privredni subjekti okruga ali i veliki broj malih privrednika i preduzetnika. Komoru su osnovala 136. privredna subjekta sa područja Grada Pirota, opštine Dimitrovgrad, Babušnica i Bela Palanka.  Okružna komora je deo jedinstvenog komorskog sistema Srbije a na prvom Upranom Odboru i Skupštini usvojeni su ciljevi, viizja i misija kao i planovi i program rada za naredni period.

Naravno, ovo je početak, svi novi članovi su dobrodošli, a svaka privrednička ideja če biti primljena i pažljivo razmatrana. Ugovorna okružna privredna komora Pirot nastoji da bude pravi servis privrede na ovom području.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker