Sport

Veliki izazov pred Markom Vidojevićem, ali ne i nesavladiv

Fudbal: prijateljska utakmica

Pirot: Gradski stadion Dragan Nikolić

Radnički – Dubočica 1:3 (1:2)

FK Radnički: Ivanović, B. Mančić, Mijalković, Apostolović, Stojanov, Tolić, Stojanović, Dojkić, N. Mančić, Sokolov, Sekulić. ( Kočić, Mitov, Živković, Krstić, Petrović, Selimović, Kamenović, Cenić, Petrović, Ristić, Ćirić) 

U susretu starih sportskih prijatelja i znanaca Dubočica je pokazala više od igre u Pirotu i zasluženo pobedila. U ovom periodu priprema fudbalera rezultat je, svakako, najmanje važan. Trener Radničkog, Marko Vidojević, pružio je šansu svim igračima, očigledno, neopterećen ishodom meča. Ali, ono što je takođe očigledno, pred ovim iskusnim fudbalskim strategom je veliki posao, da od raspoloživih snaga napravi tim koji će biti konkurent za vrh tabele. Nimalo lak zadatak, ali ne i neizvodljiv. Tek se počelo sa radom, vremena ima.

“Mislim da je Dubočica trenutno u boljem stanju nego mi. Dobro smo počeli, imali smo i vođstvo i dosta korektno smo izgledali. Dosta mladih dečaka koji su još omladinci, pogotovo u drugom delu utakmice, izneli su koliko su to mogli u ovom momentu. Ostaje nam da radimo, da iznalazimo neka kvalitetnija rešenja za pojedine pozicije, a i ovi igrači koji su ovde moraju da shvate da treba da daju više ako žele da budu deo ove priče. Poraz nikada nije prijatan, tako da nam je i ova utakmica dala neke smernice i pokazala gde smo u ovom momentu”- izjavio je Vidojević.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker