Oglasi

Veliki broj kurseva Škole računara Akademije Oxford u Pirotu

Akademija Oxford, koja odnedavno radi i u Pirotu, na adresi Knjaza Miloša 40, u strogom centru grada, u ponudi u okviru svoje Škole računara nudi ogroman broj kurseva, počev od osnova rada na računara – ECDL, u okviru koga se proučava office paket i namenjen je početnicima, pa do naprednih kurseva programiranja za sve one koji svoju budućnost vide u najperspektivnijem zanimanju današnjice – programerskoj struci.

-U ponudi su ECDL kursevi, Microsoft poslovni Office paket, kurs Windowsa, Word, Excell, Powerpoing, Access. Kada je reč o web dizajnu u ponudi su kursevi HTML-a, CSS-a, najpopularnije platforme za izradu sajtova WordPressa, zatim preko specijalizovanih alata poput Photoshop-a, AutoCad-a, IT analitičara, digitalnog marketinga pa do obuke za etičke hakere-kažu u Akademiji Oxford u Pirotu.

U svom redovnom programu obuka i kurseva, Škola računara Akademije Oxford organizuje nastavu za apsolutno sve oblasti koje se odnose na korišćenje računara i računarskih programa. A to znači da osim osnovne obuke, koja podrazumeva korišćenje najzastupljenijih programa (Word i Excell), te interneta, u ponudimo imamo i kurseve za programiranje, grafički dizajn, Autodesk obuke, te one posebne kurseve u okviru kojih polaznici stiču različite veštine rada na računarima, kao što su na primer izrada igrica za uređaje na Android platformi i iPhone uređaje, te optimizacija sadržaja web sajta i mnoge druge.
Osim toga, organizujemo i niz specijalističkih obuka, poput one za Front Desk operatera i Front Desk operatera u hotelijerstvu, te kurs za upravljanje AdWords kampanjom, ali i obuku za booking administratora. Takođe, treba pomenuti i kurs za IT analitičara i za specijalistu virtuelne bezbednosti, a jedna smo od retkih škola računara u zemlji koja organizuje i obuku za etičkog hakera. Pored ostalih obuka, kod nas možete da pohađate i kurs za Facebook oglašavanje.

plaćeni oglas

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker