Gradska hronika

Velika policijska akcija u Pirotu, uhapšena petorka zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšeni su N.M. (1982) i G.R. (1983) iz Pirota, V.G (1988) iz Dimitrovgrada, P.J. (1995) i V.J. (1994) iz Bora.

Osumnjičeni N.M., G.R. i V.G. su, kako se sumnja, u Pirotu prodali više od kilograma marihuane i 56 grama amfetamina, osumnjičenima P.J. i V.J.

Osumnjičeni P.J. i V.J. su uhapšeni u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru i tom prilikom je kod njih u kolima pronađena navedena droga.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija i objekata osumnjičenih N.M., G.R. i V.G. pronađeno je putničko vozilo marke “BMW” bez registarskih oznaka, za koje se sumnja da je ukradeno.

Od osumnjičenih je oduzeto šest vozila, 15 mobilnih telefona, 2 ručne radio stanice, punjač za radio stanice i metalna šipka.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Pirotu odredio im je pritvor do 30 dana.

Saopštenje Policijske uprave Pirot

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker