Ljudi velikog srca

Velika humanitarna akcija u subotu u centru grada – Pirot za Milu

U subotu 25. marta u centru grada na prostoru ispred prodavnice “Lili” održaće se velika humanitarna akcija sa ciljem prikupljanja novčane pomoći za lečenje male Mile Panić, naše sugrađanke koja boluje od teškog oblika karcinoma i nalazi se na lečenju u klinici Acibadem u Istanbulu. Mili je za šest hemoterapija neophodno 198.000 evra, nakon čega će lekari odlučiti da li će Mila biti operisana. Akcija počinje u subotu u  podne.

U okviru ove akcije poslastičarnice Rekord i Rafaelo, zatim humane Piroćanke koje rade u Radionici za izradu kolača Soressi, Piroćanke koje se bave izradom torti, kolača i slatkih ukrasa Aleksandra Tošić, Dragana Zlatković, Mirjana Petrović i Marija – Slatke slike, spremiće ogroman broj kolača koji će se prodavati prolaznicima po ceni od 100 dinara, kako bi se prikupilo što više novca za Milino lečenje. Za prodaju će biti zadužene Teodora Lilić i Jovana Panić, za izradu štanda “Vuk tende”, a za dekoraciju štanda balonima Mića i Jeca.

Akciju će podržati i bajkeri iz Moto kluba “Anđeli”, kazala je Pirotskim vestima Jelena Antić, koja je inicirala veliki broj humanitarnih akcija sa ciljem pomoći porodici Panić.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker