Kultura

Velika bajkerska žurka za kraj uspešne sezone. Sviraju bendovi Momčilov zmaj i Opposite way

Kako su hladni jesenji dani sve bliži, uspešna moto sezona 2019 se polako privodi kraju. U to ime, članovi moto kluba Rolling Wheels – Chapter Serbia pozivaju na Veliku jesenju žurku povodom zatvaranja moto sezone 2019, 26. oktobra, sa početkom u 20:00 časova, u toplom ambijentu klupske kuće u Pirotu, u dvorištu nekadašnjeg AMSS na Kaleu.

Za dobar provod, ovoga puta pobrinuće se dve fantastične ekipe momaka koje sviraju muziku nešto čvršćeg zvuka, “Momčilov Zmaj” i “Opposite Way”.

 

Momčilov Zmaj” je pank bend iz Pirota, nastao 2017. godine, koji sačinjava četvoročlana postava koja svira obrade poznatih domaćih i stranih pank hitova, koja iza sebe ima nekoliko fenomenalnih nastupa, a rade i na novim, autorskim pesmama.

 

 

Ekipa benda “Opposite Way“, višestruko nagrađivanog niškog hard-rok sastava, uvek je rado viđen gost na našim dešavanjima, koja pored zastrašujuće dobrih obrada poznatih rok, hard rok i hevi metal hitova, iza sebe ima i album ” Hladan i Bled”, objavljen od strane izdavačke kuće “RNR Records”. Nešto opširnije o muzici benda “Opposite Way” možete pročitati na stranicama portala Headliner i Balkanrock.

 

Žurka je otvorenog tipa i svi ljubitelji starog, dobrog rokenrola su dobrodošli!

Ulaz je, kao i uvek do sada, besplatan.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker