Obrazovanje

Velika akcija Rode: 2000 lopti za buduće asove

Kao dugogodišnji sponzor srpske košarke Roda je još jednom pokrenula akciju „2000 lopti za buduće asoveˮ, u kojoj će osnovnim i srednjim školama sa najviše glasova pokloniti 2.000 Molten lopti za košarku. Akcija će trajati u perioduod 16. septembra do 13. oktobra, a glasanje će biti na internet straniciwww.roda.rs/2000lopti.

Svaka registracija ili prijava donose po jedan glas, „share” na Facebook i Instagram društvenim mrežama još 3 glasa, dok promena Facebook „cover” fotografije, kao i unošenje broja Super Kartice, donose dodatnih 10 glasova.

Roda godinama unazad podržava razvoj srpske košarke, naročito kada su u pitanju mlađe kategorije. Zato smo još jednom odlučili da organizujemo akciju u kojoj ćemo deci, u školama širom Srbije, omogućiti da košarku igraju od malih nogu”, izjavila je Nataša Pavlović, direktorka marketinga kompanije Mercator-S, u čijem sastavu se nalaze i Roda marketi.

Akciju je podržao Košarkaški savez Srbije.

Ovo je dobar primer kako kompanije mogu da se uključe i daju podršku razvoju košarke. Roda već duži niz godina podržava našu reprezentaciju, juniorsku ligu Srbije, 3×3 prvenstvo u basketu, a evo sada je još jednom pokazala da ne zaboravlja ni naše najmlađe”, izjavio je Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

Vreme je da pokažete zajedništvo i timski duh! Glasajte, lajkujte i podelite sa prijateljima. Pridružite se akciji i pomozite vašoj osnovnoj ili srednjoj školi da osvoji lopte.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker