Sport

Veličanstvena, mudra igra košarkaša Pirota krunisana pobedom

Košarkaška liga Srbije

Beograd: Sportska hala “Mega Factory”

OKK Beograd 80 – 82 KK Pirot (22-23, 23-17, 16-25, 19-17)

KK Pirot: Nikola Đonlić, Sanel Mukanović, Dušan Filipović, Vladimir Stefanović, Dimitrije Đorđević, Lazar Rašić, Miloš Vraneš, Martin Matović, Miodrag Stojanović (k), Vladimir Đorđević, Đukan Đukanović.

Veoma težak meč u Beogradu, neizvestan do samog kraja, dramatičan i uzbudljiv. Uspeli su košarkaši Pirota da se od samog početka nametnu dinamičnom, čvrstom i, pre svega, inteligentnom igrom. Kako je i najavio šef struke košarkaša Pirota, Filip Socek, vreme je da se pokaže jedno novo lice i to se dogodilo. Ovo su izuzetno vredni bodovi za pirotski tim ka cilju da se zadrži prvoligaški status.

Filip Socek je prezadovoljan igrom svojih košarkaša, kako i ne bi bio. Do poslednjeg sekunda igrali su maksimalno odgovorno i koncentrisano. To je na kraju donelo dva nova, vredna boda.

“Želim da čestitam mojim momcima na izuzetnom zalaganju i odnosu prema igri. Od samog početka mi smo bili tim koji je diktirao ritam igre. Igrali smo veoma pametno i čvrsto. Pokazali smo večeras u Beogradu jedno novo lice, delovali smo kao tim, kao celina i to je rezultiralo pobedom. Nema mnogo vremena za slavlje, nastavljamo dalje. Čeka nas još jedno gostovanje, idemo Vojvodini. Zaredom nekoliko gostovanja i hiljade pređenih kilometara donose zamor, ali na to ne smemo da se osvrćemo. Kao što sam rekao više puta, svaka naredna utakmica je najvažnija, kao finale i na nju se fokusiramo” – rekao je u telefonskom razgovoru za Pirotske vesti Filip Socek.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker