Ljudi velikog srca

Večeras parada humanosti i lepote – maturanti Ekonomske u majicama na matursko veče

Večeras u 19h ispred Doma kulture održaće se okupljanje maturanata Ekonomske škole,  nakon čega će prodefilovati gradom do’’Bianca event centra’’ gde će nastaviti svoje slavlje. Ova humana deca su se odrekla glamura i sav novac koji bi dali za svečane toalete uplatili su našim  teško bolesnim sugrađanima, a na maturu idu u majcama. Time žele da pomognu u njihovoj borbi za život i iskreno se nadamo da će ovo dvoje naših sugrađana izaći kao pravi pobednici i heroji.

maturanti tanjica perovic
Foto ilustracija – Tanjica Perović

Novac u okviru akcije pirotskih maturanata ’’Budi i ti nečiji heroj’’, od strane maturanata Ekonomske škole  dobili su u iznosu  od 97.200 dinara sedmogodišnji Rade Durmisević koji boluje od tumora zglobne hrskavice i  97.300 dinara tridesetogodišnja  Bratislava Jeremić, koja boluje od teškog oblika kancera grlića materice.

Veliku zahvalnost dugujemo svim sponzorima koji su se rado odazvali ovoj akciji i pomogli nam oko nabavke i štampanja majci za maturante Ekonomske škole, a to su:  Dunav osiguranje, privredno društvo Creative work, Elektro svet, JP Komunalac,  Marmil, Udruženje Dobra vila za vas.

 

Hvala svim medijima i svim ljudima koji su nas u toku ove akcije podržavali.

Iskreno se nadamo da će ova naša akcija biti podstrek za sve naše buduće maturante u gradu ali i celoj Srbiji i da će ovo postati jedna lepa tradicija.

Spasiti nečiji život je nešto neprocenjivo!

 

Srdačan pozdrav od maturanata Ekonomske škole i udruženja   Dobra vila,

Ivana Kostić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker