Kultura

VEČERAS: NIČIM IZAZVAN nastupa u Pirotu!

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova Ničim izazvan, nastupa u ponedeljak, sutra, na Maloj sceni, u okviru drugog po redu Festivala pirotskog ćilima koji počinje sutra i traje do 26. avgusta.

Ničim izazvan je dobro poznat pirotskoj publici a dosadašnji nastupi su bili izuzetno posećeni.

Ulaz je besplatan a koncert počinje u 21 sat.

Drugi po redu Festival pirotskog ćilima biće svečano otvoren u ponedeljak u 21 sat, nastupom benda Ničim izazvan.

-Najpre će u prepodnevnim satima, od 9 sati ujutru, biti organizovane dve radionice, radionice tkanja i likovna radionica, uz dve postavke. Jednu postavku će činiti ćilimi koji su dar Grada Pirota Hilandaru, a druga će biti pirotska soba. Svakoga dana od 9 do 13 i od 17 do 20 sati zainteresovani građani moći će da prisustvuju radionicama tkanja. Takođe u ponedeljak, u 21 sat biće organizovano zvanično otvaranje festivala koncertom benda Ničim izazvan. U subotu – 26. avgusta, od 20 sati biće priređena izložba pirotskih ćilima i koncert Jovana Maljokovića i njegovog benda. Smatram da će i ovaj, kao i prošli festival ćilima biti dobro medijski propraćeni-kazao je zamenik gradonačenika Miloš Colić najavljujući čitavu manifestaciju.

Najava Sajma pirotskog ćilima - zamenik gradonačelnika Miloš Colić

Po Colićevim rečima, zahvaljujući Narodnom pozorištu Pirot, 9. i 10. septembra biće priređena predstava “Darovni ćilim Cvete Agnine”, a pre predstave, 9. septembra, biće priređena modna revija sa motivima pirotskog ćilima u izvedbi Silvane Tošić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker