Gradska hronika

VAŽNO OBAVEŠTENJE POVODOM KONKURSA ZA ENERGETSKU SANACIJU PORODIČNIH KUĆA

Nedavno je Uprava grada Pirota raspisala Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava građanima (domaćinstvima) za energetsku sanaciju porodičnih kuća na teritoriji grada Pirota za 2021.godinu. Tim povodom obaveštavaju se građani koji žele da se prijave na Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za energetsku sanaciju porodičnih kuća za 2021. godinu, da će Komisija za realizaciju i nadzor nad izvršavanjem mera energetske sanacije stambenih objekata, počev od 06.09.2021. do 14.09.2021. godine, svakog radnog dana, u vremenu od 17,00 do 19,00 časova, u Uslužnom centru-Jedinstvenom upravnom mestu, davati obaveštenja u cilju pojašnjenja eventualnih nejasnoća koje se tiču prijava na Javni konkurs.

Dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog konkursa mogu se i dalje dobiti svakog radnog dana na šalteru broj 14 Uslužnog centra-Jedinstvenog upravnog mesta Gradske uprave Pirot, u vremenu od 8,00 do 14,00 časova, na kontakt telefon 010/305-556 i E-mail:[email protected]

Takođe, Komisija obaveštava građane da je izvršena izmena konkursne dokumentacije u delu Priloga br. 2- lista firmi/privrednih subjekata izabranih na osnovu javnog konkursa za privredne subjekte.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker