Sport

Važna pobeda košarkašica Gimnazijalca

Druga ženska liga Srbije u košarci

Pirot- Hala “Kej”

ŽRK “Gimnazijalac” Tigar – KK “Sistem” 2000  (79: 52) (18-14, 26-10, 22:11, 13:17) 

ŽRK “Gimnazijalac” Tigar: Milica Mančić, Jovana Ignjatović, Bratislava Ignjatović, Jovana Petrović, Anastasija Madić, Anja Pejčić, Vanja Stojanović, Marija Marković, Valerija Ćirić, Staša Bunčić, Maja Stanojević, Jana Dinić.

“Veoma važna i bitna pobeda za našu ekipu. Devojke su odigrale maksimalno borbeno i motivisano ovu utakmicu, i ja im na tome čestitam. Mnogo toga nam je donela ova utakmica tako da sam izuzetno zadovoljan pristupom i igrom naše ekipe.Takodje, vrlo važna je i pobeda sa većom razlikom u odnosu na prvu utakmicu, tako da su devojke oba cilja ispunila, i još jednom im na tome čestitam.
Mi smo medju najmladjim ekipa u ovoj vrlo zahtevnoj ligi, tako da nam svaka pobeda mnogo znači i korak smo blize nasom prvenstvom cilju,  a to je opstanak u ovom rangu takmičenja” – izjavio je, trener naših košarkašica, Vladica Ranđelov.

Naredni protivnik Piroćankama je ekipa ŽKK “Topolčanka”, trenutno, lider na tabeli sa samo dva poraza u dosadašnjem delu prvenstva. Utakmica se igra u nedelju od 16 časova u Hali “Kej”.

foto Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker