Ostale vesti

Vasić:Uprkos pokušajima rušenja, URS ostaje jedinstven

Predsednik opštine Pirot i potpredsednik URS-a mr Vladan Vasić izjavio je da uprkos brojnim pokušajima rušenja URS-a i ponudama njemu i drugim lokalnim liderima da napuste URS, ova stranka ostaje jedinstvena.

Nakon sve češćih pisanja nacionalnih medija da su pojedini gradonačelnici Ujedinjenih regiona Srbije imali ponude drugih stranaka da napuste regione, i da sa njima naprave predizbornu koaliciju, te navode potvrdio je potpredsednik URS-a mr Vladan Vasić, ali i rekao da se to ne dešava prvi put:

-Da se vratimo malo unazad, bilo je takvih pokušaja i 2012. godine, nakon ulaska u Parlament Ujedinjenih regiona Srbije i pokušaja da deo poslanika podrži Vladu Tadića, ali mi smo i onda odgovorili da ćemo ili svi zajedno kao poslanički klub podržati neku Vladu ili nećemo ni biti deo Vlade, pa je otprilike takav odgovor bio i sada, konkretno mislim na sebe, Boška Ničića i Verka Stevanovića, da ćemo kompletno kao Ujedinjeni regioni Srbije ući u neku koaliciju ili ćemo ići samostalno na izbore. Mislim da taj pokušaj rušenja URS-a, permanentno stoji već godinu – dve dana, a zašto je to tako ostaje da analiziramo i mi kojimo smo u Ujedinjenim regionima i predsednik Ujedinjenih regiona. Verovatno se pojavljuju neka ostrva gde Ujedinjeni regioni imaju znatno veću podršku nego u drugim delovima Srbije, ta ostrva su sigurno Kragujevac, Zaječar i Pirot i mi kao lokalni lideri, verovatno smo na taj način zanimljivi drugim strankama, ali za sada je najvažnije da su Ujedinjeni regioni jedinstveni, da ćemo biti svi zajedno u kampanji i ja sam suguran da ćemo kroz kampanju i posle izbora biti zadovoljni – izjavio je Vasić u saopštenju dostavljenom medijima.

 

A.Ć.

 

Slične vesti

5 Comments

  1. Vasiću, svesni su svi tvoje jačine. U Pirotu se još dugi niz godina neće pojaviti političar ravan tebi, koji će napredovati, a nikad zaboraviti svoj grad. Dok drugi dobijaju glasove na račun Bg političara ti ih dobijaš svojim imenom.

  2. A zašto gospodin Vasić ne kaže da poslednjih godinu i po pokušava da uđe u SNS, jer to nije uspeo dovođenjem Globusa. Verovatno će ga naprednjaci oduvati na ovim izborima i postaviće se pitanje njegovog legitimiteta.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker