Ostale vesti

Vasić:U svako selo možemo da dođemo podignute glave

Malo je čelnika lokalnih samouprava u Srbiji, koji su duže od deset godina na vlasti, a podignuta čela mogu da uđu u svako selo, mi smo jedna od tih ekipa i očekujemo da 24. aprila ponovo pobedimo jer uvek sebe preslišamo šta smo obećali i uvek nastojimo da svoja obećanja ispunimo-kazao je nakon izuzetno posećene tribine Koalicije za Pirot u Temskoj, lider ove koalicije mr Vladan Vasić.

temska kzp_1

-Predsedniku Mesne zajednice smo obećali da ćemo put Temska-Kumanovo uraditi, ovih dana je počeo da se radi taj put. Mnogo smo pomogli oko uređenje prostorija Mesme zajednice, “Temštanke” su preko HELP-a dobile opremu za opremanje kuhinje i sada odlično rade, organizujemo letnji kamp za studente, Festival staroplaninske hrane, a podneli smo i konkursnu dokumentaciju za renoviranje škole u Temskoj i želimo da je dovedemo na nivo kakav sada ima karaula u Dojkincima, da se ovde razvija seoski turizam, organska hrana. Moj pomoćnik za poljoprivredu Goran Popović govorio je o tome da je ogroman broj Temšana dobio subvencije iz opštinskog Fonda za poljoprivredu. Mislim da je Temska selo koje se razvija i da je veoma bitno za opštinu Pirot-kazao je Vasić.

 

temska kzp_2

Odbornički kandidat Koalicije za Pirot Blagojka Lilić kazala je da Udruženje žena sa sela “Temštanke” duguje veliku zahvalnost opštini Pirot na podršci.

Pogledajte i atmosferu sa tribine u Temskoj.

temska kzp_3

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker