Ostale vesti

Vasić:Naš bilbord su Zatvoreni bazen, novi most, Kej pored Nišave…

  Naš bilbord je Zatvoreni bazen, naš bilbord je Kej, naš bilbord je novi most, naš bilbord su mnogi objekti u gradu, kazao je danas lider Koalicije za Pirot mr Vladan Vasić na konferenciji za novinare povodom prelepljivanja bilborda Koalicije za Pirot propagandnim materijalom Srpske napredne stranke.

bilbordi_1

-Naša kampanja je fer, pristojna i dojstojanstvena. Nažalost, poslednjih dana imamo slučaj da raspušteni odbor SNS-a kreće u borbu plakata i uništavanje imovine. Pozivam ih da se izjasne oko toga. Da li raspušteni odbor SNS-a želi raspušten ovako da organizuje grad. Na njihovu žalost, naše bilborde ne mogu da unište, jer je naš bilbord i Zatvoreni bazen, naš bilbord je i Kej, i novi most i mnogi drugi objekti u gradu. Pozivam raspušteni odbor SNS-a da se oko toga izjasne. Piroćancima želim da poručim tri stvari, da će naša kampanja i dalje biti fer i pozivam sve političke subjekte da i njihove kampanje budu fer. Želim da pozovem Piroćance da to kazne na izborima i da na izborima glasaju za Koaliciju za Pirot, za ljude koji cene prave vrednosti. Dok se premijer poziva na ujedinjenost i tolerantnost, raspušteni odbor SNS u Pirotu pokazuje netolerantnost, bahatost, a to da nisu ujedinjeni pokazuje da mnogi njihovi koalicioni partneri na republičkom nivou, nastupaju sa nama na lokalnim izborima. To pokazuje kakvi su oni i zašto njihovi koalicioni partneri na republičkom nivou, na lokalu u Pirotu ne veruju u raspušteni odbor SNS-a, već veruju u Koaliciju za Pirot-zaključio je Vasić.

bilbordi_2

 

 

IMG_0256_resize

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Naravno kao i upropastene ulice u naselju prcevac i berilovska kapija da ne govorimo o naslagama kamene prasine po sobama stanovnika tih naselja koji su kolateralna steta kamiona Kubiktransa i jos nekih,iz prostog razloga koji svi znaju ali niko ne govori.Svaka cast na uradjenim projektima ali i u ovim naseljima zive gradjani ove selendre, koji nemaju kome da se obrate za pomoc da se taj problem resi

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker