Lokalna samouprava

Vasić:Hvala Piroćancima, poslaniku Blažiću, premijeru Vučiću

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas se, povodom dobijanja statusa grada na današnjoj sednici republičkog parlamenta, zahvalio svim Piroćancima koji su svojim potpisima podržali ovu inicijativu, ali i poslaniku Branislavu Blažiću iz Kikinde, koji je dao predlog, kao i premijeru Aleksandru Vučiću na podršci ovoj inicijativi.  Po Vasićevim rečima, status grada će Pirotu povećati mogućnosti za dalji razvoj i dolazak investitora.

vasic

Predsednik opštine Pirot , mr Vladan Vasić, rekao je da je ovo veliko i opravdano priznanje  jer je Pirot odavno, po svom ekonomskom razvoju i geografskom položaju, zaslužio da dobije status grada.

-Ovom prilikom bih se zahvalio gradjanima koji su još pre 7 godina sa oko 7.000 potpisa podržali inicijativu da Pirot dobije status grada. Takodje, veliku zahvalnost dugujemo i poslaniku Branislavu Blažiću iz Kikinde koji je predlagač izmene ovog zakona o teritorijalnoj organizaciji. Posebnu zahvalnost dugujemo predsedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću koji je podržao predlog poslanika Blažića da ove tri opštine dobiju status grada. Dobijanjem statusa grada Pirotu se otvaraju mogućnosti za dalji razvoj i dolazak investitora pošto se nalazimo na Koridoru 10-  rekao je Vladan Vasić.

 

Slične vesti

3 Comments

  1. Opstina-Nova Mala,opstina-Meccin sokak,opstina Zavoj,opstina Prcevac,opstina Rogoz1,,opstina Rogoz2,opstina Prisjansci put,opstina Djeram.opstina Radin do,opstina Beg basta,opstina Kale,opstina Kej,opstina Tigrovo naselje1,opstina Tigrovo naselje2,opstina naselje Roma,opstina Tanasko Rajic,opstina Senjak,opstina Barje…Ne mogu se setim vise.Mi bre nemamo tolko clanova partija kolko ce nam trebaju predsednici opstina,pa zamenici,savetnici,na kraju i odbornici,e da i sekretarice i rodjene ljubavnice.

  2. Znaci sad po nekoj logici Vasic prelazi u SNS i postaje Gradonacelnik 🙂 Stamenovic se vraca na mesto NAcelnika OKruga i svi srecni i zadovoljni nastavili smo da pijemo i slavimo do kasno u noc dok je Tamburiks bio svezan da ne peva da ne bi padala kisa 🙂

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker