Lokalna samouprava

Vasić: Već sam sa novim ministrom odbrane razgovarao o povratku vojske u Pirot. Zajedno smo počeli, zajedno ćemo i završiti taj važan projekat i vratiti vojsku u Pirot-kazao je Vasić!

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić kazao je da Grad Pirot ne odustaje od velikog i značajnog projekta – povratka vojske u Pirot i da će to zahvaljujući odličnoj saradnji sa novim-starim ministrom odbrane Bratislavom Gašićem, biti jedan od prioriteta u narednom periodu.

-To je moja stara ideja, o tome sam još pre deset godina razgovarali, kada je sadašnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio premijer i jasno smo iskazali želju da se vojska vrati u Pirot. Pirot ima modernu kasarnu. Nije to samo pitanje bezbednosti i mogućnosti reagovanja u slučaju vanredne situacije, to je zapravo ravno otvaranju jedne velike fabrike u Pirotu. To je generator potrošnje i Pirotu je potrebna vojska. Ja sam siguran da će se vojska vratiti u Pirot. Kada sam čestitao novom ministru odbrane, čestitajuću mu na izboru, prvo što sam mu rekao je da smo počeli zajedno da radimo na tom projektu, i taj projekat ćemo i završiti zajedno i vratiti vojsku u Pirot-kazao je Vasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker