Gradska hronika

Vasić: Već petnaest godina i Pirot i Koalicija za Pirot rastu i napreduju

Večeras je Koalicija za Pirot obeležila svoju slavu – Malu Gospojinu. Tim povodom, gradonačelnik Pirota i lider KZP mr Vladan Vasić, koji je preuzeo kolačarstvo od Nenada Đorđevića, direktora Sportskog centra Pirot, kazao je da KZP ove godine obeležava 15 godina postojanja i da je ponosan na činjenicu da već 15 godina i Pirot i KZP rastu i napreduju. Obeležavanju slave u holu Doma kulture prisustvovao je ogroman broj zvanica, predstavnika crkve, direktori svih važnih gradskih institucija, predstavnici brojnih sportskih klubova, vodeći privrednici…

-Želim da se zahvalim svima koji su došli, svim koalicionim partnerima, direktorima institucija i svima koji su učestvovali i doprineli da Pirot napreduje. Jedan grad koji je pre 15 godina bio u mraku, sada sija i napreduje-kazao je gradonačelnik Vasić.

Nenad Đorđević, direktor Sportskog centra i ovogodišnji kolačar slave KZP kazao je mu je kolačartvo predstavljalo veliku čast.

-Sa gradonačelnikom Vasićem smo pre desetak godina zajedno bili u Nazaretu, gde se Bogorodica i rodila, tako da mi je veoma drago što on preuzima kolačarstvo-kazao Đorđević.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker