Lokalna samouprava

Vasić u četvrtak na 4. Godišnjoj konferenciji “Doing Business 2020”

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić prisustvovaće u četvrtak 4. Godišnjoj konferenciji “Doing Business 2020”, u organizaciji NALED-a a na kojoj će među govornicima biti potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, ambasador Ujedinjenog kraljevstva u Srbiji Sian MacLeod, Thomas Lubeck, regionalni menadžer IFC-a za Centralnu i Jugoistočnu Evropu, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i mnogi drugi. 

 

naled vasić pirot

IV godišnja konferencija povodom predstavljanja Doing Business izveštaja Svetske banke za 2020. godinu, u organizaciji NALED-a u saradnji sa Britanskom ambasadom, Svetskom bankom i Međunarodnom finansijskom korporacijom (IFC), okupiće državne zvaničnike, stručnjake i lidere međunarodne i poslovne zajednice i pokrenuti dijalog o ključnim rezultatima koje je Srbija postigla u protekloj godini i prioritetnim reformama za dalje unapređenje konkurentnosti naše zemlje.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić u drugom uzastopnom mandatu potpredsednik je UO NALED-a, organizacije koja je nezaobilazni partner Vlade Srbije u reformskim procesima.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker