Lokalna samouprava

Vasić sa Džajićem o razvoju fudbala u Pirotu, gostovanju mlade reprezentacije. Legendarni Džaja pamti Pirot iz svojih fudbalskih dana!

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić imao je sastanke sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije, predsednikom FSS, fudbalskom legendom Draganom Džajićem, sa kojim je razgovarao o daljem razvoju fudbala u Pirotu, mogućnostima rekonstrukcije stadiona, ali i sa rukovodstvom Crvene Zvezde.

Reč je o zvaničnoj poseti Fudbalskom savezu Srbije tokom koje je predsednik Džajić podržao ideje o daljem razvoju fudbala u Pirotu, uz evociranje uspomena na Pirot iz svojih fudbalskih dana.

-Razgovarali smo o gostovanju mlade fudbalske reprezentacije u Pirotu, o rekonstrukciji stadiona. Džajić je podsetio da je Pirot uvek bio i uvek će biti važan fudbalski centar-kaže Vasić.

Vasić sa predsednikom FK Crvena Zvezda Svetozarom Mijailovićem i Draganom Zorajom

Gradonačelnik je imao razgovore i sa predsednikom FK Crvena Zvezda, Svetozarom Mijailovićem, sa kojim je razgovarao o saradnji sa Fudbalskom školom Crvene Zvezde, mogućnostima za razmenu igrača, trenera, o mogućnostima za gostovanje Crvene Zvezde u našem gradu i drugim oblicima saradnje.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker