Lokalna samouprava

Vasić: Puštanjem u rad modernog ritejl šoping centra Pirot kompletirao ponudu. Obezbeđen i posao za 200 ljudi

Vasić je kazao i da je otvaranjem ovog centra obezbeđen i posao za preko 200, pretežno pripadnica lepšeg pola. Vasić je posebno istakao činjenicu da je ovo prvi ritejl park u Srbiji koji je izgrađen domaćim kapitalom

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sinoć je na otvaranju PULS shopping parka – savremenog ritejl trgovinskog centra istakao da je otvaranjem ovako modernog i velikog trgovinskog objekta Pirot kompletirao ponudu i postao ozbiljan trgovinski centar u ovom delu zemlje. 

Vasić je kazao i da je otvaranjem ovog centra obezbeđen i posao za preko 200, pretežno pripadnica lepšeg pola. Vasić je posebno istakao činjenicu da je ovo prvi ritejl park u Srbiji koji je izgrađen domaćim kapitalom.

-Na lokaciji gde je do pre nekoliko godina bila livada, sada imamo moderno naselje koje se zove Zapadni Kej, tu je i LIDL a PULS shopping park koji predstavlja šlag na tortu. Veoma je važno istaći da je ova velika investicija realizovana domaćim kapitalom što praktično ovaj park čini jedinim ritejl parkom u zemlji koji je napraljen domaćim kapitalom. To je podatak kojim treba da se ponosimo i ja čestitam ljudima koji su investirali svoj novac-poručio je gradonačelnik Vasić.

Boban Mijalković-foto Aleksandar Ćirić

Boban Mijalković, investitor, kazao je da se dolaskom LIDL-a kao značajnog trgovinskog lanca, rodila ideja da se proširi ovaj kompleks koji u svom sastavu ima i stambeni kompleks.

-LIDL je generator u svim gradovima, mi smo sa njima postigli dogovor o jednoj vrsti spajanja, oni su to prepoznali i to je sada benefit za ceo ovaj kraj-kazao je Mijalković.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker