Lokalna samouprava

Vasić obišao prvake i školarce u gotovo potpuno renoviranoj OŠ “8. septembar”

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je sa saradnicima, zamenikom gradonačelnika Milošem Colićem i pomoćnicom gradonačelnika Milicom Golubović obišao đake prvake u OŠ “8. septembar”, školi koja je gotovo potpuno renovirana i gde su radovi još uvek u toku.

https://youtu.be/zLrDWRm1LEU

-Ja najpre želim da pozdravim sve đake. Ovu godinu krećemo u specifičnim uslovima zbog dobro poznate situacije. Nadam se da će ovu godinu obeležiti prolazak epidemije, da nećemo imati problema. Što se tiče Gradske uprave obezbedili smo sve uslove da sve prođe bez ikakvih problema. Ove godine imamo 425 đaka prvaka, u ovoj školi preko stotinu. Ovde se završavaju ogromni radovi, kompletna unutrašnjost škole je renovirana, kompletno je urađena fasada, okruženje, uređuju se sportski tereni, a po prvi put u Srbiji se rade sportski tereni po FIBA standardima od specijalnih plastičnih reciklata koji lako mogu da se popravljaju u slučaju oštećenja. Obnovljena je i sportska sala. Negde oko 132 miliona dinara je uloženo, investitor je Vlada Srbije preko Kancelarije za javna ulaganja. Mogu da najavim da je konačno odobren projekat rekonstrukcije bolnice – 328 miliona dinara. Predstoji raspisivanje javne nabavke, već ove ili početkom naredne nedelje-kazao je gradonačelnik Vasić.

Pokloni đacima prvacima, deci koja primaju dečji dodatak i polaze u prvi razred poklon čestitka od Grada – 10.000 dinara

Vasić je istakao i da je Grad Pirot po tradiciji svim đacima prvacima pripremio prigodne poklone, a ono što je jedinstveno za Pirot, Gradska uprava je svim prvacima koji su korisnici dečjeg dodatka podelio jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od po 10.000 dinara.

vasic deca đaci prvaci

rekonstruisani tereni

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker