Lokalna samouprava

Vasić na prestižnom BEOGRADSKOM EKONOMSKOM FORUMU govorio o javnom i privatnom finansiranju u sportu!

U Beogradu je 28. i 29. novembra održan Beogradski ekonomski forum – godišnji skup koji okuplja veliki broj govornika visokih predstavnika Republike Srbije, država iz regiona, i predstavnike međunarodne zajednice iz oblasti politike, poslovanja, nauke, kulture, sporta i drugih oblasti.

Jedan od govornika na Forumu, u sredu, 29. novembra, na panelu sa temom Javno i privatno finasiranje u sportu a po pozivu Simeona Comokosa, osnivača i direktora Foruma, bio je i mr Vladan Vasić, predsednik Privremenog organa grada Pirota.

U ovom panelu učestvovali su i Zoran Gajić, ministar sporta Republike Srbije, kao i Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, a teme diskusije bile su sagledavanje mogućnosti i prepreka za brendiranje Srbije kao sportske nacije, ulaganja u sportske objekte i infrastrukturu, način kao obezbediti transparentnost i balansirati investicije u korelaciji sa ekonomskim indikatorimai javnim interesom.

Ovaj sadržaj je deo projekta Investicije po meri građana, u okviru Konkursa Grada Pirota za sufinansiranje medijskih projekata u 2023. godini

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker