Lokalna samouprava

Vasić na predstavljanju reformi godine po izboru NALED-a

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, koji je već treći uzastopni mandat potpredsednik i član UO NALED-a kazao je Pirotskim vestima na marginama važnog skupa u Beogradu na kome su predstavljene reforme godine a kome je prisustvovala i premijerka Ana Brnabić, da je NALED svih ovih godina postao nezaobilazni partner Vladi Srbije u konstantnoj borbi za reforme u svim segmentima našeg društva. 

 

-Današnji skup bio je prilika da se ostvare važni kontakti sa brojnim privrednicima, vodećim u zemlji, ali i predstavnicima Vlade Srbije, ministrima, premijerkom Brnabić. Velika je čast predstavljati Pirot u radu NALED-a, organizacije koja je svih ovih godina postala neizostavni partner Vladi Srbije u borbi za reforme. Grad Pirot nastoji da da što je moguće veći doprinos reformama što je još jedan razlog odlične saradnje sa Vladom Srbije i brojnim ministarstvima, koja je sve bolja. To je bio i jedan od zaključaka velikog broja susreta koje sam imao na marginama današnjeg skupa-kazao je Vasić Pirotskim vestima.

Veliko priznanje za Pirot

Sama činjenica da Pirot već treći mandat zaredom u organima upravljanja NALED-a ima svog predstavnika, veliko je priznanje pre svega za Grad Pirot i za napore koje lokalna samouprava ulaže u poboljšanje poslovnog, ali i sveukupnog ambijenta u gradu. Grad Pirot je svojevremeno dobio i sertifikat o poslovnom poslovnom okruženju od strane NALED-a, a koje je stvoreno kroz sistematske i dugogodišnje napore lokalnih vlasti da se stvori kvalitetan poslovni ambijent, što je osnova za privlačenje investicija.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker