Lokalna samouprava

Vasić na predstavljanju reformi godine po izboru NALED-a

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, koji je već treći uzastopni mandat potpredsednik i član UO NALED-a kazao je Pirotskim vestima na marginama važnog skupa u Beogradu na kome su predstavljene reforme godine a kome je prisustvovala i premijerka Ana Brnabić, da je NALED svih ovih godina postao nezaobilazni partner Vladi Srbije u konstantnoj borbi za reforme u svim segmentima našeg društva. 

 

-Današnji skup bio je prilika da se ostvare važni kontakti sa brojnim privrednicima, vodećim u zemlji, ali i predstavnicima Vlade Srbije, ministrima, premijerkom Brnabić. Velika je čast predstavljati Pirot u radu NALED-a, organizacije koja je svih ovih godina postala neizostavni partner Vladi Srbije u borbi za reforme. Grad Pirot nastoji da da što je moguće veći doprinos reformama što je još jedan razlog odlične saradnje sa Vladom Srbije i brojnim ministarstvima, koja je sve bolja. To je bio i jedan od zaključaka velikog broja susreta koje sam imao na marginama današnjeg skupa-kazao je Vasić Pirotskim vestima.

Veliko priznanje za Pirot

Sama činjenica da Pirot već treći mandat zaredom u organima upravljanja NALED-a ima svog predstavnika, veliko je priznanje pre svega za Grad Pirot i za napore koje lokalna samouprava ulaže u poboljšanje poslovnog, ali i sveukupnog ambijenta u gradu. Grad Pirot je svojevremeno dobio i sertifikat o poslovnom poslovnom okruženju od strane NALED-a, a koje je stvoreno kroz sistematske i dugogodišnje napore lokalnih vlasti da se stvori kvalitetan poslovni ambijent, što je osnova za privlačenje investicija.

Slične vesti

Back to top button