Lokalna samouprava

Vasić na godišnjoj skupštini SKGO: Važna uloga SKGO sa kojom Grad Pirot ima odličnu saradnju

U Beogradu je održana godišnja skupština Stalne konferencije gradova i opština, na kojoj je mr Vladan Vasić istakao značajnu dugogodišnju saradnju grada Pirota sa SKGO, kao i niz uspešnih zajedničkih projekata koji su doprineli unapređenju lokalne zajednice.

 

Vasić je naglasio da grad Pirot ima izuzetno dobru i uspešnu saradnju sa Stalnom konferencijom gradova i opština, te da su mnogi projekti realizovani upravo kroz ovu efikasnu platformu. Posebno je istakao važnost kontinuirane podrške donatora i ambasada koje su doprinele ostvarivanju ciljeva grada.

“Grad Pirot će i u narednom periodu nastaviti uspešnu saradnju sa donatorima, mnogim ambasadama i Stalnom konferencijom gradova i opština. Naša zajednička predanost izgradnji održive i prosperitetne lokalne zajednice predstavlja ključni element našeg uspeha”, istakao je Vasić na skupštini.

Ova godišnja skupština predstavlja priliku za dalje jačanje veza između gradova i opština u cilju postizanja zajedničkih ciljeva i unapređenja lokalne samouprave širom zemlje.

 

Ovaj sadržaj je deo projekta Investicije po meri građana, u okviru Konkursa Grada Pirota za sufinansiranje medijskih projekata u 2023. godini

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker