Babušnica

Vašar u Babušnici, sutra otvaranje kupališne sezone

U Babušnici je održana jedna od popularnijih tradicionalnih manifestacija – Vašar, koji je počeo 12. juna, po tradiciji, na dan Svete Trojice. Iako je zvanično završen, još uvek su na vašarištu prisutni sadržaji za najmlađe koji sa radošću uživaju u vrteškama, autodromu…

Vašar se u ovoj varošici održava po tradiciji na prostoru kod bivše fabrike “Prvi maj”, tačnije na ulicama Mladosti, Omladinskih brigada i Karađorđeve, kao i na prostoru od Gimnazije do Veterinarske stanice.

Po tradiciji, meštani Babušnice masovno posećuju vašar, posebno mlađe generacije koje mogu da uživaju u brojnim sadržajima koji su dostupni samo u dane vašara, poput autodroma, raznih vrteški, ali i da uživaju u ukusnim mekikama i drugih vašarskim specijalitetima.

Inače, u Babušnici je sutra, u petak 17., juna, najavljeno svečano otvaranje kupališne sezone, ulaz se tokom vikenda neće naplaćivati, a naplata karata počeće od 20. juna. Cena dnevne karte je 180 dinara, nesečno 1.800 a moguće je kupiti i godišnju kartu po ceni od svega 3.200 dinara.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker