Gradska hronika

VANDALI UNIŠTAVAJU REDOM: Uništene ograde sa metalnom armaturom na mini-pič terenu kod Tehničke škole

Osim velikog broja korpi na Keju pored Nišave, vandalima su redovno na udaru i sportski tereni. Ovoga puta “stradao” je mini-pič teren kod Tehničke škole gde je oborena ograda koja je inače ojačana metalnim šipkama!

Milan Tošić, iz Sportskog centra Pirot, kazao je Pirotskim vestima da je ovo poslednji u nizu vandalskih činova naših nesavesnih sugrađana.
-Nema sportskog objekta koji nije pretrpeo manju ili veću štetu od vandala, Kej posebno, korpe, klupe, evo sada je stradala čak i drvena ograda koja je praktično armirana metalnom armaturom i zaista je bilo neophodno uložili puno “truda” da bi se ovo uništilo. Sve što se uništi, mi iz Sportskog centra sređujemo, ali jedino rešenje jeste da se prizovemo pameti i da prestanemo sa ovakvim bestijalnim ponašanjem prema imovini koja pripada svima nama. Apelujemo na sve naše sugrađane da poštuju javnu imovinu, jer ovde se igraju naša deca, mališani iz svih škola, na Keju se šetaju i mladi i stari, zaista je nerazumljivo ponašanje pojedinaca-kaže Tošić za Pirotske vesti.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker