Kultura

Uzbudljiva istorijska romansa Eloize Džejms „Nema dame bez mane“ u prodaji – Nova ljubavna igra je na pomolu

Pirotske vesti i Vulkan izdavaštvo poklanjaju čitaocima Pirotskih vesti tri primerka ove knjige. Poklanjamo tri primerka ove knjige čitaocima PV koji prvi pošalju mejl sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona - zbog kurirske službe) na mejl [email protected]

Svaka knjiga koju objavi Eloiza Džejms dospe na sam vrh liste bestselera Njujork tajmsa. Čitaoci širom sveta oduševljeni su načinom na koji obožavana autorka piše o ljubavi i strasti, o smernim vojvotkinjama i vojvodama nemirnog duha, a obožavaoci njenih sočnih ljubavnih priča u Srbiji ponovo imaju priliku da urone u novu istorijsku romansu voljene spisateljice. Roman Nema dame bez mane oduševiće sve ljubitelje intrigantnih ljubavnih priča.

Dobro došli u svet neobuzdane senzualnosti i blistavih balova!

Iza lepeza londonskih udovica i po uglovima raskošnih balskih dvorana, šapuće se da skandali prate neukrotivu ledi Beatriks Lenoks kuda god da pođe.

Tri godine ranije, kao debitantkinja, napravila je senzaciju nakon što je uhvaćena u izrazito kompromitujućoj poziciji. Sada, kada ju je visoko društvo proglasilo nepogodnom za udaju, a sopstvena porodica je nazvala razvratnicom, Bea ne oseća potrebu da se ustručava da uzme šta god – ili koga god – poželi.

A želi naočitog erla od Spejda. Sa svojim drskim predlozima i neodoljivom senzualnom privlačnošću, Bea je sušta suprotnost erlovom idealu buduće neveste. Iako u njemu budi strast koju je dugo pokušavao da porekne, lepa Beatriks ne uspeva da obmota zgodnog erla oko malog prsta kao što je očekivala, jer on ne želi da igra ljubavnu igru prema njenim pravilima.

Priča prepuna zabavnih likova i vrele senzualnosti.“ – Romantic Times

Eloiza Džejms, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Autorka je najprodavanijih romantičnih romana čija je radnja smeštena u džordžijansko i regentsko doba, a neki od najpoznatijih su: Gospodarica moga srca, Kad se vojvoda vrati, Vojvotkinja samo noću, U čarobnoj noći, Srce puno ljubavi, koje možete pronaći u izdanju Vulkan izdavaštva.

Novi roman neprikosnovene kraljice ljubavnih romana Nema dame bez mane dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker