Sport

Uzbudljiv fudbalski vikend za pirotske “zonaše”

Pirotski fudbalski klubovi, članovi Zone “Istok”, i ovog vikenda nastavljaju borbu za bodove. Lider na tabeli, “Tanasko Rajić” pokušaće da nadomesti ono što je, sticajem okolnosti, propustio na domaćem terenu i osvoji bodove protiv “Slatine” u Boru. “Senjak” i “Jedinstvo” igraju kod kuće. Senjak se u komšijskom derbiju sastaje sa “Rajkom Mitićem” iz Bele Palanke, a “Jedinstvo” dočekuje pretendenta za vrh tabele “Bor” iz istomenog grada. 

Fudbaleri “Tanaska Rajića” neće nastupiti u kompletnom sastavu i na utakmici protiv “Slatine”, ali su spremni da se nadigravaju sa protivnikom i osvoje bodove. Trener “topdžija”, Bojan Panajotović, kaže da zbog povreda neće nastupiti Miloš Simonov i Nemanja Nikolić, a zbog crvenog kartona Stefan Ćirić.

“Sastaćemo se sa veoma dobrom ekipom koja to potvrđuje i plasmanom na tabeli. Biće to sigurno težak meč, ali verujem u svoje momke. Smatram da smo spremni da u jednoj korektnoj utakmici nadvisimo rivala i osvojimo bodove, kako bismo zadržali lidersku poziciju. Idemo na pobedu, kao i na svakoj utakmici, i jedino što priželjkujem to je da bude fer i korektno”- rekao je Panajotović.

 

“Jedinstvo” u nedelju, od 11 časova, dočekuje trećeplasirani Bor, koji je u zaostatku samo dva boda za “Tanaskom Rajićem” i “Hajduk Veljkom”. Trener “Jedinstva”, Saša Mitić, kaže da veoma respektuje protivnika, ali da je njegov tim, koji je u usponu forme, spreman da da sve od sebe i osvoji bodove na domaćem terenu. Fudbaleri “Jedinstva” održaće poslednji trening pred ovu utakmicu sutra, u subotu, u terminu odigravanja nedeljne utakmice.

Fudbaleri “Senjaka” su svojim igrama pokazali da su se dobro pripremili za prolećni deo prvenstva i to bi trebalo da potvrde u komšijskom derbiju protiv ekipe “Rajko Mitić” iz Bele Palanke. Utakmica se igra u subotu od 13. časova i 30 minuta.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker