Lokalna samouprava

Uveliko se gradi Adrenalin park kod Zatvorenog bazena

Adrenalin park ispred Zatvorenog bazena uveliko se gradi, a završetkom ovog projekta za čiju realizaciju je novac obezbeđen iz fondova EU, završiće se uređenje prostora ispred Zatvorenog bazena, kazao je danas gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić tokom obilaska gradilišta. Direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević istakao je da je dinamika radova vrlo dobra pa je moguće da Adrenalin park bude završen već pre zimskog perioda. Vrednost investicije je skoro 300.000 evra. Partner Sporstkom centru Pirota je opština Vršec iz susedne Bugarske. 

-Ovo je jedan uspešan projekat Sportskog centra. Blizu 300.000 evra je vrednost projekta izgradnje Adrenalin parka ispred Zatvorenog bazena. Imamo u planu i sređivanje prostora preko puta bazena, to je negde oko dva hektara površine u strogom centru grada. Ta površina je ogromna, u toku je i izmena plana regulaije Pirot – Centar. Biće dosta novca potrebno za to, ali je bitno da se ta površina sredi za početak-kazao je gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić.

Direktor Đorđević je istakao da Sportski centar ima tim koji se bavi pisanjem projekata za Prekograničnu saradnju i za novi poziv koji će biti raspisan narednih meseci, već su pripremljena tri nova projekta.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker