Sport

Utakmica sa Vlasinom za sada najteži ispit za fudbalere Radničkog

Posle četiri uzastopne pobede na startu prvenstva Radnički Pirot se u 5. kolu sastaje sa Vlasinom u Vlasotincu. Utakmica se igra u nedelju, 11. septembra, sa početkom u 16 časova. U najavi ovog meča, šef struke Radničkog, Goran Lazarević, rekao je da je ovo do sada, verovatno, najteži ispit za njegov tim, što je i normalno kako prvenstvo odmiče.

“Već smo ušli u neku fazu gde dolaze “teži tereni”, protivnici sa većim ambicijama, a i nas shavataju mnogo ozbiljnije, jer protiv Radničkog postoji dodatni motiv. Ekipa Vlasotinca je veoma dobra ekipa, izgubili su u Svilajncu, ali prema igri to je bilo skroz egal. Reč je o ekipi koja je prava domaćinska, hoće da se nadigrava sa dva dobra napadača, Markovićem i Stojanovićem, uz stabilnu zadnju liniju. Mislim da nam je ovo najteži ispit za sada i moraćemo da uložimo maksimalan napor da bismo u Vlasotincu uzeli bodove. Moji momci dobro rade, sve je kako treba, sem što imamo nekih sitnih problema sa povredama, ali, generalno, mislim da smo u dobrom stanju i nadam se da ćemo nastaviti sa partijama koje smo i do sada pružali” – rekao je Lazarević.

“Tobdžija” Radničkog, devetnaestogodišnji, Darko Stojanović ove sezone postigao je dva gola, i to još kakva, a u prošloj osam puta se upisao u listu strelaca. Na prošloj utakmici postigao je evro gol, uputivši topovski udarac u same rašlje, sa više od 25 metara. Stojanović kaže da se primećuje da je ekipa Radničkog dosta uigrana, da se dobro radi, i u Vlasotincu očekuje pobedu svog tima.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker