Sport

Uspešno proleće za članice Kluba ritmičke gimnastike “Una 010”

Članice Kluba ritmičke gimnastike “Una 010” iz Pirota postigle su zapažene rezultate u takmičenjima koja su održana u martu i aprilu ove godine. Kako nam je rekla, trener, Aneta Stefanović u Klubu se vredno radi pa su devojčice, posle Božićne škole sportova, učestvovale na nekoliko veoma značajnih takmičenja.

“Olimpijski kup” u Mladenovcu održan je 12. marta na kojem su članice Kluba “Una 010” učestvovale u grupnim i individualnim vežbama C programa. U grupnom vežbanju treće mesto zauzele su mlađe pionirke i kadetkinje, a drugo mesto mlađe pionirke.

U individualnim nastupima drugo mesto osvojila je Dunja Kostić, treće Anja Pešić, Nina Cvetković i Una Stefanović, četvrto – Hana Stanišić, šesto – Lenka Pešić i četrnaesto Sara Jovičić.

Na “Palilula kupu” u Beogradu Anja Pešić osvojila je prvo mesto, treće mesto zauzele su Nina Cvetković i Una Stefanović, šesto- Lenka Pešić, dvanaesto – Sara Jovičić i četrnaesto Elena Manojlović.
Na Državnom prvenstvu u C grupnim vežbama, koje je održano 10. aprila, drugo mesto osvojile su kadetkinje, a treće mlađe pionirke i pionirke.
“Evita kup” održan je u Svilajncu 16. aprila. Prva mesta osvojile su gimnastičarke pirotskog Kluba – Lenka Pešić, Anja Pešić-vijača, Danica Vitanović – lopta i Nina Cvetković – obruč. Četvrto mesto pripalo je Uni Stefanović.
 
U priodu od 20. do 27. jula Klub ritmičke gimnastike Una 010 organizovaće Kamp ritmičke gimnastike u Hali “Kej” u Pirotu. Na kampu će sa decom raditi treneri iz Amerike i Srbije. Informacije u vezi Kampa mogu se dobiti u Klubu Una 010.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker