Sport

Uspešna sezona za mladje kategorije KMF-a

KMF Pirot, generacije 2010. i 2012. takmičile su se ove sezone veoma uspešno u Fairplay ligi i ostvarili zapažene rezultate pod vodjstvom mladog i ambicioznog trenera Nikole Božića.

-Dečaci rodjeni 2010. godine u prolećnom delu prvenstva su pružili sjajne partije i pored toga što ne treniramo na travnatom terenu. Pokazali su veliki talenat. Kroz ovo takmičenje stekli su veliko iskustvo koje će im značiti u daljem usavršavanju fudbalske igre- kaže trener Nikola Božić. Ekipu su vodili treneri Nikola Božić i Stefan Popović.

Ogroman uspeh dečaka iz generacije 2012.

– Ozbiljniim radom i zalaganjem na treninzima, ova generacija ostvarila je ogroman uspeh osvojivši treće mesto u izuzetno teškoj konkurenciji, liga je brojala 11 ekipa ( Radnicki Niš, Timok Zaječar, Atletiko i drugi ). Kroz ovo takmičenje stekli su iskustvo koje ce im značiti naredne godine i motivisati ih da budu još bolji.
Ovom prilikom zahvaljujem se svima koji su nas podržali, pre svega roditeljima, direktoru Turisticke organizacije Pirot, Gradskoj deponiji Pirot, firmama Pi Mobile i Gumo Metal, mediskoj kuci Pirotske vesti, predsedniku kluba Milosu Jončiću i kordinatoru Milanu Tosiću-Izjavio je za Pirotske vesti trener Nikola Božić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker