Sport

Uspešna sezona za članove SSK Stara Planina

Članovi Skijaškog sonoubord kluba Stara Planina uspešno su završili još jednu sezonu.   Na državnom prvenstvu  osvojili su ukupno 14 medalja. Na takmičenju Slope stile, koje je održano u subotu 25. marta,  Dina Panić osvojila je  zlato, Ilija Pešić i Mila Zdravković srebro i Nemanja Pesic bronza. U nedelju 26. marta održan je Big air  gde su takmičari SSK Stara Planina osvojili četiri medalje, Nemanja Pesic i Dina Panić zlato a Ilija Pešić i Mila Zdravković srebro. 

Na  državnom  prvenstvu u disciplini slalom, Ilija Pešić je osvojio drugo mesto, Nemanja Pesic prvo mesto a Dina Panić i Mila Zdravković su diskvalifikovane zbog promašene kapije.  Na državnom prvenstvu  u veleslalomu i osvojili  takmičari našeg kluba osvojili su još četiri medalje,  Dina Panić prvo mesto, Nemanja Pešić prvo mesto, Ilija je posle prve vožnje bio prvi ali na kraju ipak druga pozicija i Mila Zdravković druga.

Pored državnog prvenstva održane su još dve trke kup “Stara Planina 2023” i kup “Zlatibor” u okviru snoubord kupa Srbije. Skijaški sonoubord klub Stara Planina organizovao je noćnu trku u slalomu “Kup Stara Planina 2023.” na stazi Malo jezero. Dina Panić prvo mesto, Mila Zdravković drugo i Ilija Pešić drogo mesto.

Na takmičenju u veleslalomu “Kup Zlatibor”  još četiri medalje za naš Klub. Dina Panić zlato, Nemanja Pesic zlato, Ilija Pešić i Mila Zdravković osvojili su srebro. Ova takmičenja su bila i FIS međunarodna takmičenja.

Ovim je završen takmičarski deo  sezone ali ne i treninzi i pripreme za narednu sezonu, navode u  Skijaškom sonoubord klubu Stara Planina.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker