Sport

Uspešna prva provera “Gimnazijalki” pred nastupajuće prvenstvo

Kombinovana ekipa ŽKK “Gimnazijalac Tigar” odigrala je prvu pripremnu utakmicu protiv seniorske ekipe Svrljiga. Bolje su bile pirotske košarkašice i pobedile rezultatom 57:44 (08:14, 13:13, 12:09, 24:08). Gošće su odlično počele utakmicu, agresivnom igrom nisu košarkašicama “Gimnazijalca” dozvoljavale na priđu košu, a nedostajala je i efikasnost u napadu. Kako je utakmica odmicala, košarkašice Gimnazijalac Tigra su igrale sve bolje i sigurnije, da bi u poslednjoj četvrtini naplatile sve promašaje u prve tri četvrtine. Poslednju četvrtinu domaće košarkašice dobile su ubedljivo rezultatom 24:08, za konačnih 57:44 u svoju korist.

qrf

Za Gimnazijalac Tigra na ovoj utakmici nastupale su: Jovana Ignjatović, Bratislava Ignjatović, Staša Bunčić, Maja Stanojević, Vanja Krstić, Valerija Ćirić, Vera Đorđević, Anastasija Madić, Nađa Anđelković i Nađa Ivanov, dok su iskusne Marija Marković i Milica Mančić samo bile u sastavu i nisu ulazile u igru.

oznorCOQR

Narednu kontrolnu utakmicu seniorke Gimnazijalac Tigra igraju sa kombinovanom ekipom Studenta u Nišu. Utakmica se igra u nedelju od 14.00 u niškoj Hali “Čair”. Do početka takmičenja u Drugoj ženskoj ligi Srbije planirana je još jedna utakmica sa Svrljigom naredne srede.

oznorCOQR

Takmičenje u Drugoj ženskoj ligi Srbije počinje narednog vikenda. U prvom kolu košarkašice Gimnazijalac Tigra dočekuju ekipu Topolčanka iz Bačke Topole, a utakmica se igra u Hali “Kej” u nedelju, 03. oktobra, od 16 sati.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker