Sport

Uspešna provera košarkašica “Gimnazijalca” pred početak prvenstva

U okviru priprema za predstojeću takmičarsku sezonu u Prvoj ženskoj regionalnoj ligi Jug 2 seniorska ekipa “Gimnazijalac Tigar” Pirot juče se u Nišu sastala sa kombinovanom juniorsko – kadetskom ekipom Studenta. Piroćanke su u ovoj proveri bile bolje i pobedile sa 55:37. Za ekipu “Gimnazijalca” nastupile su: – Nađa Anđelković, Vera Đorđević, Nađa Ivanov, Maja Stanojević, Bratislava Ignjatović, Anđela Cvetkov, Vanja Krstić, Valerija Ćirić, Nađa Đorđević, Sara Mladenović, Vera Veličković i Teodora Stošić.

Narednog vikenda počinje prvenstvo Prve ženske regionalne lige Jug 2. Košarkašice “Gimnazijalca” dočekuju ekipu “Palanka 2021” iz Smederevske Palanke. Utakmica se igra u Hali “Kej” u nedelju, 16. oktobra, sa početkom u 15 časova.

ŽKK Gimnazijalac Tigar će u predstojećoj sezoni, pored seniorske ekipe, u takmičenjima imati još četiri selekcije: – juniorke, kadetkinje, pionirke i mlađe pionirke. Takmičenje pionirki i mlađih pionirki počinje poslednjeg vikenda oktobra, dok će juniorke i kadetkinje svoje utakmice igrati u februaru i martu neredne godine.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker