Ostale vesti

Uspešan vikend za pirotske “zonaše” – Tanasko Rajić pobedio u gostima, Jedinstvo i Zvezda kod kuće

U 26. kolu prvenstva Zone “Istok” pirotski timovi zabeležili su pobede. Tanasko Rajić je kao gost savladao Đerdap u Kladovu sa 2:1, Jedinstvo je pobedilo veoma dobru ekipu OFK Knjaz iz Trgovišta sa 2:0, a strelci Zvezde iz Blata bili su naročito raspoloženi i 5 puta zatresli mrežu OFK 19 iz Zaječara pobedivši sa 5:2.

Mada znatno oslabljeni neigranjem nekolicine igrača zbog obaveza na poslu i povreda Tanasko Rajić uspeo je da savlada izuzetno jakog Đerdapa u Kladovu. Kako nam je rekao, trener Tanaska Rajića, Bojan Panajotović bila je ovo veoma teška utakmica protiv jedne od najjačih ekipa u “Zoni”. Tanasko Rajić je golovima Branislava Pešića i Lazara Manića uspeo da osvoji sva tri boda čime je nastavljena serija dobrih igara ovog proleća pirotskog tima.

Ilustracije sa utakmice Jedinstvo – OFK Knjaz – Foto : Ilija Pejčić Lika

Jedinstvo je moglo znatno ubedljivije da savlada “Knjaza”, ali strelci, bez obzira na mnogo povoljnih prilika, nisu bili raspoloženi. Trener Jedinstva, Saša Mitić, kaže da nije u potpunosti zadovoljan prvim poluvremenom. Gol je postignut tek u 45. minutu, strelac je bio Milojević, i tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu utakmice, posle nekoliko izmena, Jedinstvo je bilo znatno bolje. Predrag Ivković, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, postigao je pogodak u 50. minutu. Jedinstvo je nastavilo sa atacima na gol gostiju, ali je propustilo priliku da ostvari ubedljiviji rezultat.

Ilustracije sa utakmice Zvezda – OFK 019 – Foto: Ilija Pejčić Lika

Zvezda iz Blata ubedljivo je savladala OFK 019 iz Zaječara sa 5:2. Trener, Nikola Jocić, veoma je zadovoljan prikazanom igrom i borbenošću svojih fudbalera. Golove za Zvezdu postigli su Stefanović i Osmanović po 2 i Nikola Stanimirović 1.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker